Lämpötilapeitto 2019, tammikuu

Vuoden 2019 virkattu lämpötilapeitto on edistynyt ensimmäisen kuukauden verran ja suunnittelemallani asteikolla pääsin käyttämään neljää väriä. Kaksi kylmintä väriä jäi vielä odottelemaan. Paikkakuntani tammikuun klo 14:n minimilämpötila oli -14. Olin jotenkin olettanut, että pääsisi edes seuraavalle asteikolle, jossa lämpimin asteluku on -15.

Lämpötilapeitto 2019 tammikuu

Teen C2C-virkkauksella 20 pikseliä per päivä. Ensimmäinen kuukausi on n. 30 cm leveä ja korkea. Peitosta tulee siis aika pieni. Jämälankoja ei ole liikaa, joten siinä mielessä ihan hyvä.

Ylläolevassa kuvassa näkyy pussinsulkija, jota käytin lankojen ohentamiseen, kun kelaan säikeitä rullalle. Halusin varmistua siitä, että peitto ei ala muotoutumaan jostain kohtaa paksummaksi. Ehkä vähän hifistelyä, mutta eipä tuossa kauan mene. Ainoa merkityksellinen miinus tulee siitä, että pääteltävää syntyy enemmän.

Lämpötilapeitto 2019 tammikuu

Tammikuussa käytetyistä väreistä näkee milloin lämpötila on ollut 0 tai alle. Vaaleanvihreä on +1…+5 ja kaikki sen alle on valkoisesta tummansiniseen. Lisätietoja skaalasta löytyy suunnittelupostauksestani.

Pyöristän lämpötilat aina nollasta poispäin, eli +0,5 on +1, -0,5 on -1.

Synnyttämään jonkun ajan päästä olisi kiva lähteä vähän lämpimämmässä ja vauvan kanssa olisi kiva päästä ulos mahdollisimman pian. Silti toivoisin edes muutaman tosi kylmän päivän. Ehkä loppuvuonna viimeistään!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *