Hoitoalusta halvalla

Pinnasängyn päälle laitettava puinen hoitotaso oli tavallista kapeampi ja matalampi, eikä siihen sopinut oikein mikään kaupasta löytyvä valmis pehmeä hoitoalusta. Tai ei ainakaan mikään kivan näköinen!

Kotoa löytyi sattumalta vanhaa omatekoisen sohvatyynyn täytteenä käytettyä vaahtomuovia, josta sai leikattua sopivan kokoisen palan. Pala oli juuri hoitotason valmistajan suositteleman paksuista. Myös napit ovat vanhoja. Ainut uusi hankinta oli kangas, mikä sekin jämäpala kangaskaupan alelaarista. Hintaa tuli huimat pari euroa ja kankaasta tekee tarvittaessa toisenkin alustan.

Hoitoalusta halvalla

En muista milloin olen viimeksi ommellut jotain. Varmaan jotkut housunlahkeet lyhyemmiksi vuosia sitten. Nyt olisi hyvä ajankohta alkaa treenaamaan, sillä kasvava vauva tarjoaa paljon inspiraatiota käsitöille! Virkkausta tuleekin tehtyä taas paljon.

Kuippana täyttää huomenna 4 viikkoa, joten ylimääräistä aikaa ei ole ollut melkein yhtään. Toivottavasti kohta käyttöön ottamistani kantovälineistä tulee olemaan apua ja pääsen taas toimimaan kaksikätisesti.

…Oli muuten hirmu hyvä ostos tuo Miffy-yövalo!

Batman-uniriepukin pääsee pian käyttöön.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *