Lämpötilapeitto 2019, helmikuu

C2C:llä virkkaamani lämpötilapeitto on edistynyt helmikuun loppuun. Peitosta näkee, että helmikuu oli melko lämmin. Tähän mennessä kylmin väri (sininen -14…-10) jäi pois ja tilalle tuli tummanvihreä (+6…+10). Helmikuun klo 14:n lämpötila oli väliltä -6…+8! Siis melkein keväistä. Ei tässä varmaan enää pahemmin kylmene.

Lämpötilapeitto 2019

Minusta tuli ystävänpäivänä viimein pienen pojan äiti. 💙💜 Kuten peiton suunnitelmasta näkee, pitää peittoon virkata ylimääräiset 32 pikseliä jossain kohtaa. Päätin virkata syntymäpäivän kunniaksi kyseisen päivän lämpötilan lisäksi 32 lilaa pikseliä merkkaamaan päivää. Sopii muutenkin hyvin lyhyeeseen helmikuuhun.

Lämpötilapeitto 2019

Seuraavasta kuvasta näkee miten tammi- ja helmikuu vaihtuu. Helmikuussa oli vain yksi päivä, jolloin lämpötila laski alle -4 asteen: 6.2. oli pakkasta -6 astetta. Helmikuussa oli eniten (16) vaaleanvihreitä päiviä, jolloin lämpötila oli välillä +1…+5.

Lämpötilapeitto 2019

Katso edelliset postaukset aiheesta:

Lämpötilapeitto 2019, tammikuu
Lämpötilapeitto 2019, suunnittelua

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *