Etanavaunulelu

Aloitin vaunulelun virkkaamisen pari kuukautta sitten, ennen Kuippanan syntymää, mutta en ehtinyt saada sitä valmiiksi. Viimeiset silmukat työstettiin vauva olkapäällä pari päivää sitten. Vaunulelu on 40 cm leveä ja se sopii sekä vaunukoppaan että myöhemmin rattaisiin.

Käsityöblogit ovat täynnä suosittuja norsuvaunuleluja. Se on söötti malli, mutta halusin jotain erilaista, jota ei tule heti vastaan. Päädyin siis suunnittelemaan otukset itse. Malli syntyi sitä mukaa kun virkkasin. Tein etanoiden lisäksi sydämen ja päällystin pari puuhelmeä.

Vaunulelu valmistui siinä mielessä sopivaan aikaan, että lapsosemme on juuri vähän aikaa sitten alkanut seuraamaan kiinnostuneemmin ympärillään olevia esineitä. Etanoiden heiluminen pään päällä aiheutti spontaanin hymyn ja jalkojen heiluttelua. Success siis!

Etanavaunulelu

Etanavaunulelun ohje löytyy suomeksi ja englanniksi Ravelry-kaupastani.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *