Lämpötilapeitto 2019, maaliskuu

Kun Kuippana syntyi ystävänpäivänä, oma aikani jäi luonnollisesti vähäiseksi. Sen vuoksi blogiinkaan ei ole viime aikoina tullut mitään uutta. Nytkin hytkyttelen vauvaa sitterissä, joka on vieressäni sohvalla. Ilman sitä en saisi tätäkään tehtyä. Kuvan nappasin äkkiä hyssyttelyjen välissä. Ehkä tässä ajan kuluessa alan saamaan hieman aikaa myös käsitöille [ilman epäergonomisia asentoja, kun poju on olkapäällä]. Maaliskuun virkkaaminen lämpötilapeittoon oli pienen töyn takana, eikä kaikkia lankoja ole vielä edes päätelty.

Hauska miten jokaisena kuukautena on päässyt käyttämään neljää eri väriä. Sekä helmi- että maaliskuussa kylmin väri on aina tippunut pois ja mukaan on saatu uusi lämpimämpää merkkaava väri. Maaliskuussa päästiin siis kerran jo yli 10:n asteen (+12). Kevät tulee! Alkukuussa merkattu kylmin päivälämpötilakin oli enää -4.

Katso edelliset postaukset aiheesta:

Lämpötilapeitto 2019, helmikuu
Lämpötilapeitto 2019, tammikuu
Lämpötilapeitto 2019, suunnittelua

You may also like...

2 Responses

  1. HennaMar sanoo:

    Tuosta peitosta tulee kyllä hauska muisto pojan syntymävuodesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.