Siinähän se ”kiire” majailee

Treenien pituus on hieman kasvanut. Tänään huhkin kuudennen kerran: 2 h ja 108 suoritusta, joista n. puolet purkuja. En ole laskenut treenien kestoon lämmittelyjä, mutta mukana on aina ainakin yksi kaksi taukoa.

Lisää hyödyllisiä oivalluksia

Suoritus etenee ammuntasyklini ulospuhallusvaiheen alkuun asti ok. Tämähän on merkittävä oivallus! Siinä alkaa se jankutettu kiire ja mahdollinen häsläys. Tätä kohtaa pitää saada rentoutettua. Tiesin kyllä jo, että olen pystynyt vetämään nuolen ankkuriin ilman laukaisua vetovaiheen keskellä, mutta näin tarkkaa hetkeä mörölle en ollut tiedostanut. Tämäkin on pikkuisen parempi tilanne kuin ennen kyylistreenin alkua. En pystynyt kisoissa tekemään vetovaiheen sisäänhengitystä ja aloittaa ankkurissa ulospuhallusta ennen kuin nuoli lähti. Lapapuristuksesta puhumattakaan. Nyt kun saisin työnnettyä mörköä seuraavaan vaiheeseen, eli hengityksen pidättämiseen ja siitä vielä tietenkin eteenpäin… Jos tämä näin etenee, niin en valita.

3D SM Porvoo_2018
FFAA 3D SM Porvoo 2018. Kyllä se hetken pysyi ankkurissa!

Tein loppuun 5 nuolen testin: saanko ammuttua kaikki ilman purkamista. Purin siis kaikki pahalta tuntuvat suoritukset kuten kuuluukin. Tuloksena 8 suoritusta, eli 3 purkua. Olisi pitänyt tehdä 4 purkua, sillä sain vain yhden suorituksen, johon olin täysin tyytyväinen. Tästä pitää olla silti tässä vaiheessa tyytyväinen. Prosentuaalisesti ok luku (20%) ensimmäiseksi testiksi. 

Etiäinen 1. vaiheen merkityksellisyydestä

Nyt on pieni fiilis, että tässä on koko ohjelman tärkein vaihe. Ei pidä nyt hötkyillä. Jos tämän kämmää, eli etenee ennenaikaisesti, saa kyllä varmasti palata alkuun tai vähintään taaksepäin. Pakko vaan uskoa, että kyllä tää tästä. Ensi kerralla ja varmaan koko lokakuu vielä vaihetta 1. Itseasiassa vaihe 1 sisältää kaksi kohtaa, joista olen suorittamassa nyt ensimmäistä.

Täältä voi lukea mistä kaikki alkoi.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.