Treenit ja 3D-kierros joulun ympärillä

Bloggaamistahti on edelleen pysynyt maltillisempana. Toivottavasti se ei johdu siitä, että olisin alitajuisesti alkanut luovuttamaan tai kehittämään hälläväliä-asennetta. Toisinaan tuntuu aika karulta, mutta onneksi välillä näkyy valonpilkahduksia.

19.12. 2 h treenit Talosaaressa

Parin tunnin treeni päivällä Talosaaressa. Ei kovin kehuttava fiilis jäänyt (2/5). Koitin taas vaihetta 3, jossa ammutaan taulun viereen kun ensin on tähtäilty taulua. Liian hätäistä, joten ei kannata jatkaa. Pojat ampui WA Indoor Archery World Series -kisan mun treenin jälkeen.

Kyylistreenin 3. vaiheessa käytetään isoa taulua tähtäilyyn.

21.12. pimeässä Talosaaressa

Nyt oli aika spooky fiilis, kun koko Talosaaren alue oli tyhjä, pimeä ja vettä satoi välillä lähes vaakasuoraan. Voi onni meidän tönöstä, keinovalosta ja kaasulämmittimestä! Sain Spotifyn siivittämänä aikaiseksi lähes 1,5 h treenin fiiliksellä keskihölmö 3/5.

Nuo vasemmalla näkyvät ”heinät” ovat sadetta.

25.12. kyyliksen testaamista 3D-radalla

Joulupäivä vietettiin ihanan keskiviikkoyhteisömme kesken Talosaaressa. Käytiin läpi 3D-rata Marin ja Rikun kanssa samalla kun Vepe jäi tönöön hiomaan tekniikaa. Nyt oli selkeää parannusta lokakuiseen Keuruun keikkaan. Tiedän saaneeni tekemistäni hallitummaksi eniten siitä, että muistan ehtineeni tähdätä ja nuoli ei lähtenyt kertaakaan suoraan ankkuriin saapuessaan. Keuruulla lähes 2 kk sitten sain tehtyä vedon, mutta en ehtinyt oikeastaan tähtäilemään. Enkä kyllä edes yrittänyt. Tästä joulutreenistä pitää olla iloinen.

Tiukassa yläviistossa ollut 3D-pupu sai osumaa.

Tällä kertaa sain pysäytettyä yhden ison nypyn, kun tähtäsin ankkaa läheltä [hyvä!]. Sain itseni kiinni pari kertaa siitä, että laukaisin, vaikka olin etukäteen ajatellut purkavani [ei näin!]. Tänään osuminen oli toissijaista, mutta tuli niitäkin mukavasti. Sivujuonteena todettakoon myöhempää tuunausta varten, että tähtäyspisteet muuttu(i)vat, sillä marraskuun maastoleirillä Sepon kehoittama syvempi ote pidentää vetoa n. 1 cm ja ankkurointi saattaa olla hieman paremmin poskiluussa eli ylempänä. Olen hieman yllättynyt kuinka luontevalta tuo ote jo tuntuu.

3D-kobra oli puolestaan tiukassa alakulmassa.

27.12. partsitreenit kotona

Sunnuntaina oli tarkoitus mennä tekemään valoisan ajan treeni Talosaareen, mutta olosuhteiden pakosta en olisi ehtinyt kunnolla seuraavan tönön varaajan alta pois, joten päädyin olemaan menemättä. Ammuin sen sijaan kotini parvekkeella, jossa saa aikaiseksi sellaisen 5 metrin matkan. Jäi hyvä fiilis (4/5), kuten useimmiten partsitreenien jälkeen.

29.12. Talosaaressa pari tuntia

Kopioin nyt ne lauseet, jotka kirjoitin muistiinpanoihini kesken treenin.

Kunnon asento löytyi! Vakaa vatsa-/selkätuki! Asento tuntui pystymmältä ja veto siltä kuin saisin sen paremmin ”suoraan ankkuriin”.

Uskomaton kontrollin tunne, kun tietää, että pystyy pitämään, vaikka tulee pakotus.

Ensi kertaa kunnolla lunta Talosaaressa.

Hmm. Tuo ”uskomaton kontrolli” kesti tasan yhden nuolisarjan. Se oli aitoa, en epäile sitä. Mutta en saanut aivan samaa tunnetta enää aikaiseksi. Samaa itseluottamusta. Mutta. Illalla tuli tosi voimakas luotto tekemiseen. Sellainen vahva fiilis, että tästä tulee vielä jotain. Unohdan ainakin hetkeksi luovuttamisen. Fiilis 4/5.

Täältä voi lukea mistä kaikki alkoi.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *